Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с държавния секретар на САЩ Майк

...
Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с държавния секретар на САЩ Майк
Коментари Харесай

Майк Помпейо: България ще е една от първите страни, които ще получат от американската ваксина

Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен диалог с държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо във връзка разпространяването на пандемията COVID-19, заяви пресцентърът на Министерски съвет, написа blagoevgrad24.bg.

Двамата са дискутирали ограниченията, които всяка една от двете страни ползва, за ограничението на вируса.

Бойко Борисов и Майк Помпейо са били единомислещи, че всички страни са длъжни да продължат битката с пандемията посредством взаимопомощ и тясно съдействие при продан на сполучливи практики в лекуването.

Премиерът Борисов и държавният секретар Помпейо са обменили отзиви за медикаменти, медицински консумативи и проби за диагностика на COVID-19. В диалога е било посочено, че учени и експерти от Съединени американски щати създават ваксина против вируса и България ще е измежду първите страни, с които ще я споделят. Българският министър-председател изискал комплекти за проби по метода PCR, написа в известието.

" Всяка страна има свои опит и познания, само че в случай че споделяме дружно ефикасните ограничения ще се оправим по-бързо в борбата с пандемията ", декларирал Борисов.

Майк Помпейо посети страната ни през септември 2018 година

Българският министър председател показал пред американския държавен секретар сполучливата метаморфоза на българската промишленост, която от седмици създава защитни дрехи, шлемове, очила и маски. Борисов подчертал в диалога, че облеклата дават отговор на сертифицирани стандарти и условия за всички, работещи директно с ковид.

Бойко Борисов отбелязал и признатия от държавното управление пакет от социално-икономически ограничения в поддръжка на работодателите и служащите. Той подчертал пред Помпейо, че страната ни поставя старания да се резервира заетостта на всеки жител.

" Като мине времето на пандемията, България, Европа и Съединени американски щати, които споделят идентични демократични полезности и свободи на жителите, дружно като стратегически сътрудници ще измъкнат страните си от икономическата рецесия в резултат на ковид ", споделил в телефонния диалог Майк Помпейо.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и тех
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР